Network Menu

Det började i mitt garage …

En hälsning från SWEAs grundare

Alla Sweor önskas ett roligt och minnesrikt 40-årsjubileum!

Var än ni firar i världen går mina varma och tacksamma tankar till var och en av er! Det var lättare att tänka på och följa er alla i begynnelsen, då vi det första året 1979 var 120 medlemmar i SWEA Los Angeles. I slutet av 1981 var vi, tillsammans med SWEA Orange County och SWEA San Diego, 350 och idag är vi nästan 7000 medlemmar.

Det är nästan svårt att ta till sig!

Men var säker på att jag tänkt mycket på SWEA och dess medlemmar de senaste månaderna och läst ovanligt mycket som våra duktiga SWEA International-damer har satt ihop. Så mycket historia på vår hemsida, SWEA.org, om allt man skulle kunna tänka sig. Min egen sida där är fylld med saker jag har haft roligt med under årens lopp, så gå gärna in och läs. (Se swea.org/oversikt-sweas-grundare/)

Att få ha glädjen att kunna följa den otroliga utvecklingen inom SWEA under dessa 40 år är en glädje och ära för mig. Tur att jag endast var 37 år när jag började det hela i mitt garage i Manhattan Beach, så jag fortfarande är ung och vital och någotsånär kan hänga med i den otroligt snabba utvecklingen de senaste åren! Vi är så lyckligt lottade att alltid ha haft otroligt duktiga och arbetsvilliga svenskor som genom åren har format SWEA till den bästa av alla organisationer som jag kan tänka mig.

Våra nuvarande Sweor inom SWEA International, som håller i rodret med fast och klok hand, är en stor källa till glädje, och så har det varit under alla 40 år. Dessutom har vi så många dedikerade volontärer i varenda avdelning som gör att maskineriet fungerar bra och har gjort det nu i 40 år.

Jag sätter stort värde på den uppskattning och tacksamhet som jag åtnjuter var än jag reser, Sweor så väl som deras män. Mitt kära garage i Manhattan Beach var ett lyckokast från första stund och ingen är gladare och stoltare än jag.

Ett varmt och innerligt tack till er alla som varit med att bygga upp detta spännande och unika nätverk världen över, vad månne hända inom nästa 40 år?

Njut nu av 40-årskalas runt om den vida SWEA-världen!

Jättekramar från Agneta
SWEAs Grundare och Chairman Emeritus

Agneta Nilsson njuter under 40-års festen hos SWEA Orange County

Agneta Nilsson njuter under 40-års festen hos SWEA Orange County den 20 april 2019

Sex st. världsberömde garage porter

Sex st. världsberömda garage portar

Agneta Nilssons hus i Manhattan Beach, CA, USA

Agneta Nilssons hus med det berömda garaget i Manhattan Beach, CA, USA

interiören I Agnetas garage i Manhattan Beach, CA, USA

interiören I Agnetas garage i Manhattan Beach, CA, USA

interiören I Agnetas garage i Manhattan Beach, CA, USA

interiören I Agnetas garage i Manhattan Beach, CA, USA