Network Menu

Sverigemiddagen i Stockholm

Sverigemiddagen 2019

Överblick Sverigemiddagen 2019
Program Sverigemiddagen 2019 >>>
Program halvdagskonferens (på sommar.swea.org) >>>
Praktisk information, Sverigemiddagen 2019 >>>
Sverigemiddagen på sociala medier >>>
Anmälningsblankett Sverigemiddagen 2019 (på sommar.swea.org) >>>
Om du har frågor >>>

SWEA Sverigemiddag 2019Välkomna till ett sommarskönt Stockholm, Sverigemiddag och SWEA 40-årsjubileum!

Augusti är en av sommarens finaste månader. För badsugna har vatten blivit varmt inbjudande. För flanörer bjuder augusti på fina dagar och kvällar med skön varm bris. För matsugna erbjuder Stockholm många fina uteserveringar vid vatten eller gröna oaser i våra parker. Och mitt i allt detta firar vi SWEA 40-årsjubileum i dagarna tre, 8 – 10 augusti. Den 9 augusti bjuds vi in till SWEA International Konferens, Stipendieutdelning med hedersutnämnande av Årets Svenska Kvinna och avslutar dagen med Sverigemiddag.

Program med deltagarpresentation och all annan information delas ut till alla deltagare i samband med registrering. Registreringen sker på Clarion Hotel Sign, Östra Järnvägsgatan 35 (Norra Bantorget) i Stockholm, den 8 augusti, i bankettfoajén, mellan klockan 15.00 och 21.00 samt den 9 augusti, plan 1 i anslutning till konferenslokalen, mellan klockan 7.30 och 9.15.

Cash-Free loggaViktigt! Clarion Hotel Sign är ett ”Cash Free Hotel” – all betalning sker med kort, inga kontanter kan användas vid inköp och betalningar. Clarion Hotel Sign är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare.

All information finns på SWEA Stockholms webbplats: stockholm.swea.org

Festkommittén Sverigemiddag 2019